Oxygen Advantage Master Class 6.3.2021 10.00-17.00

Haluatko lisää terveyttä ja suorituskykyä? Oxygen Advantage harjoitukset perustuvat meidän ihmisien fysiologiaan ja tutkittuun tieteeseen eli harjoitukset toimivat kaikille!!

Terveellinen hengitys muodostuu kehon biokemiasta, biomekaniikasta ja sykeväli vaihtelusta. Kun nämä kolme asiaa huomioidaan, niin hengityksesi on kevyt, hidas ja syvältä

 


 • Unesta ja palautumisesta puhutaan nykyään paljon, mutta oletko koskaan miettinyt palaudutko kunnolla yön aikana? Mikäli narskuttelet hampaita, kuorsaat tai heräilet yön aikana vessaan, niin unesi voisi olla paljon palauttavampaa. Kun hengityksesi alkaa toimimaan niinkun sen kuuluu, niin palautumisesi paranee ja tätä kautta suorituskykysi nousee aivan uudelle tasolle.

  Vastustuskyky on näinä aikoina todella tärkeä! Ihmisen fysiologian mukaan oikein hengittämällä virukset ja bakteerit kohtaavat heti kehon ensimmäisen puolustuksen, joka sijaitsee nenässä. Näin vastustuskykysi paranee heti, kun vaihdat suu hengittämisestä nenä hengittämiseen.

  Stressi muokkaa meidän hengitystä epäterveeksi, mutta homma toimii myös toisinpäin eli väärällä hengityksellä stressin tila menee päälle. Tämän asian kun oivaltaa, niin se on hieno hetki! Koska oikein hengittämällä saadaan aktivoitu rauhan ja levon tila, jossa stressi ajatukset eivät pääse häiritsemään elämää enää samalla tavalla kun aikaisemmin. Yhteenvetona oikein hengittäminen parantaa henkistä terveyttä.

  TERVEELLISEN HENGITYKSEN HYÖTYJÄ LISTATTUNA ALLA

  - Parantunut verenkierto ja hapen kuljetus soluihin

   - Laajentaa ylempiä(nenä) ja alempia(keuhkot) hengitysteitä

  - vähentää merkittävästi liikunnan aiheuttamaa keuhkoputken supistumista

  - Parantaa unta, keskittymistä ja rauhallisuutta

  - Vähentää hengästymisen alkamista ja kestoa

  - Tasapainottaa ryhtiä ja selkärankaa

  - Pienentää loukkaantumisen riskiä

  - Vähentää hengityksen energia hukkaa

   

  Ylempänä esitetyt hyödyt saat, kun hengityksestä tulee toiminnallinen ja tällä tarkoitan 24/7 hengitystä. Hengitystä joka toimii kokoajan, vaikka et sitä ajattele.

  Päivän aikana opit myös mittaamaan 24/7 hengityksesi tason, jonka avulla voit seurata kehitystäsi. Mikäli et käytä mitään ulkoisia hermoston mittareita , niin tällä testillä voit mitata kannattaako jonain päivänä urheilla vai mieluummin keskittyä lepoon.

  Päivän toinen osuus käytetään korkean paikan harjoituksiin. Harjoitusten nimi tulee siitä, että tietyillä tavoilla tehdyillä hengityksen pidätyksillä saadaan samat hyödyt kun jos käytäisiin vuoristossa leireilemässä. Harjoitusten tekeminen kotona ei maksa mitään verrattuna vuoristoleireihin ja tulokset pysyvät kokoajan kun harjoituksia tehdään päivittäin, toisin kun palatessa vuoristosta. Vuoristo harjoittelun hyödyt alkavat katoamaan muutamien viikkojen kuluessa, johtuen että keho adaptoituu aina ilmanalan mukaan.

   

   KORKEAN PAIKAN HARJOITUSTEN HYÖTYJÄ:

  - Parantaa aerobista kapasiteettia. EPO hormoni ja pernan supistuminen.

  - Parantaa anaerobista kapasiteettia

  - Stimuloi anaerobista glykolyysia ilman loukkaantumisriskiä

  - Nostaa maksimaalista hapenottokykyä ja juoksun taloudellisuutta

  - Nostaa maksimi toleranssia hengästymiseen

  - Parantaa hengitys lihasten vahvuutta

  - Parantaa lihasvaurioiden korjaantumista

  - Auttaa pysymään kunnossa loukkaantumisen tai tauon aikana

  - Vähentää vapaita radikaaleja ja hapetusstressiä

  - Vähentynyt hengitysteiden vastaus korkeaan hiilidioksidiin ja vähään happeen

   

   

  PAIKKA: MMA TEAM 300 SALI, osoite: Rautatienkatu 21 C 5kerros, 33100 Tampere

  AIKA: 6.3.2021 KELLO 10.00-17.00

  HINTA: 130€

  VALMENTAJANA: Master Instructor Timo Lampen

  Tervetuloa opettelemaan hengitys tekniikoita, joilla saat lisää terveyttä ja suorituskykyä elämääsi!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.